Du er, hvad du spiser

Posted on

Det fortæller din frokost om din person

sulten

Det moderne menneske stiler i større og større grad efter personlighed og kant. Det intense ræs mod det efterhånden uopnåelige har i de seneste årtier skabt et stort fokus på den udvikling, vi som mennesker gennemgår. Tøj, biler, huse, spillemaskiner, musik, sociale profileringer og generelle attituder har altid bidraget til skabelsen af den identitet, du og jeg stræber hen imod. Eller har de? Hvad hvis det viser sig, at vi har lagt besværet ved identitetskonstruktionen de hele forkerte steder?

Ny forskning fastslår nemlig, at vi i mange år har fokuseret på adskillige forkerte tendenser, der har skabt rammen for det liv, vi hver især har valgt at leve. Vi har snakket med Ph.d. studerende Søren Jensen, der forsker i frokostordningers påvirkning af vores identitetskonstruktion.

”Der er ikke mange, der ved det. Men det viser sig, at vores frokostvaner siger ufattelig meget om vores identitet. Meget mere end det tøj vi går i f.eks. eller hvilken spilleautomat på nettet vi elsker mest. Det er usikkert og sige med 100% sikkerhed, men de fleste undersøgelser viser, at din succes afhænger af det, du spiser til frokost”, siger Søren Jensen, der tidligere har forsket i andre metoder.

Vi har gravet lidt længere ned i denne banebrydende og verdensforandrende tese, og kigget på hvad man så skal spise til frokost, hvis du vil opnå det perfekte liv.

1.) Rugbrødsmadder

madpakke

Den helst store klassiker, som mange husker fra folkeskolen, har hos mange mennesker stadig en plads i livet. Og det forstår man godt! De fleste arbejdspladser har et køleskab til rådighed, så man kan holde madpakken kølig. Søren Jensen påpeger her, at denne slags madordning smitter usædvanligt positivt af på din person og generelle adfærd. ”Folk omkring dig kan sagtens fornemme, hvis du er typen, der spiser leverpostej og spegepølse med dansk müsli og remoulade til frokost. Det lugter nemlig lidt dejligt ud af munden, og venner og kollegaer vil mærke, at du har mere overskud end mange andre”. Dette er i den grad identitetsskabende og kan bidrage positivt til din mod succes.

2.) Pizza og burgere

pizza

Er der noget bedre, end at sætte tænderne i en varm og ostet pizza? Nej, det er en dejlig ting, men du skal ikke lade dig narre af herlighederne. Helt tydlige undersøgelser viser, at pizza til frokost har en overordnet negativ indvirkning på din person. Du vil i andres øjne fremstå doven og dvask, og du vil opleve at venner og kollegaer begynder at forsvinde omkring dig. Søren påpeger også, at pizzaer kan bidrage dårligt til dit sexliv, hvilket igen kan have en negativ indvirkning på det indtryk, du skaber omkring dig.

3.) Suppe

Suppe

Der er selvfølgelig langt flere tendenser, som vi har undersøgt, og der er sikkert endnu flere derude, der endnu ikke blevet behandlet endnu. Ikke desto mindre er der en enkelt ting, som står klarere end noget andet, og det er suppe. Suppe er den ultimative frokost! ”Der foreligger klokkeklare linjer mellem en fed personlighed, rigdom og suppe. Jo mere suppe du spiser, jo flere venner har du. Det kan muligvis komme bag på mange, men det er faktisk ikke så underligt. Suppe indeholder stoffet suppetamin, som styrker dine evner til at konstruere et perfekt image. Jeg selv spiser suppe hver dag, og jeg er en stor succeshistorie”.

Derfor…

Du kan derfor roligt trække vejret, hvis du får din daglige dosis suppe. Derudover kan du altid hive din bærbar frem og spille lidt pengespil på nettet. Det gavner alle hylder i livets pyramide og bidrager til et socialt og afbalanceret liv i harmoni. Held og lykke!